Geef hier jouw beoordeling over BOHO-Sloff ! Wij zijn altijd benieuwd naar jouw ervaringen met de producten van BOHO-Sloff.

Deel hieronder jouw ervaring, foto’s en feedback!

Uw beoordeling (5 / 48)
Categories: Review

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Foto en Afbeeldingen bestanden
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
Overige bestanden
 
 
 
  Subscribe  
Abonneren op
S Vlaardingen
Gast
S Vlaardingen
Uw beoordeling :
     

Dank u wel, ze staan haar superschattig. Service is dik in orde☺ Waren ruim op tijd binnen, maandag is ze geopereerd dus de boho sloffjes konden mee naar t ziekenhuis. Thanks😊😊
S. uit vlaardingen 13-3-2015

Product / Onderwerp
Boho Sloff voor m’n kleinste meisje☺☺
Linquenda
Gast
Linquenda
Uw beoordeling :
     

Mijn vriendje pikte altijd mijn sloffen in, waardoor wanneer ik ze aan wilde doen ze helemaal uitgelopen waren en ze dus te groot werden. Toen ik de boho slof zag dacht ik: deze krijgt hij voor z’n verjaardag! Probleem opgelost. En hij vind ze heerlijk lopen, lekker warm en ze… Lees verder »

Product / Onderwerp
BoHo slof voor mijn vriendje
Manja Meijer
Gast
Manja Meijer
Uw beoordeling :
     

Ik kwam Boho-Sloff voor het eerst tegen op Kindermodeblog en vond ze meteen cool! Ik heb toen een paar voor Fenne aangeschaft en ze draagt ze ontzettend graag! Ook als we de hond uit gaan laten zegt ze dat haar Boho-sloffen aan wil. Ze laat ze ook heel trots aan… Lees verder »

Product / Onderwerp
Boho-Sloff
Marion
Gast
Marion
Uw beoordeling :
     

Ze zijn zo super cute de slofjes voor kids! Toen ik er mee thuis kwam heeft mijn dochter Isabella ze niet meer uitgedaan. Haar reactie: “Ooooooh mamaaaa!!! Wat zijn ze mooooi! Mag ik ze aan mama, alsjebliiiieeeeft??” En toen ze eenmaal aan waren: “Wat zitten ze lekker warm!!!”. Ze zaten… Lees verder »

Product / Onderwerp
BOHO's voor mijn prinsesje
Ilse
Gast
Ilse
Uw beoordeling :
     

Slofjes besteld voor mijn zoontje, mijn man en mijzelf! Kreeg direct heel veel complimenten! Ze lopen heerlijk en zien er verzorgd uit zodat je én thuis comfortabel kunt lopen én ze ook nog leuk staan onder een normale outfit. Dat zie je niet vaak bij sloffen. De sloffen van mijn… Lees verder »

Product / Onderwerp
BOHO slofjes
>